Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2007 20:21 - Холивуд си заплю Медците а другите ?
Автор: bgl Категория: Други   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
0



През последните дни много се шуми из вестниците, телевизиите и къде ли не. Холивуд реши да изкара малко пари и от съдбите на медиците.  Каква чест  дори и известни имена като на Джоли  и разни там холивудски  старс  може би  ще се съгласят  да  запечатат още веднъж лошата съдба на българите. На кой е нужно това ? Какво ще се промени след холивудската лента ? Кой и колко ще спечели ? И защо България ? Едва ли някой ще отговори на тия въпроси някога а и едва ли някой го интересуват отговорите. Но само медиците ли са ? Сега ще направя едно сравнение ,да не е много уместно но приликите са страшно големи и няма как да ги избегна. Медиците - затворът, мъченията,лишения от близките,психически тормоз,безсилие,заплаха за смърт (това са малка част но все пак стигат за едно сравнение). 

Проститутките (млади красиви жени изкарани на сила по какви ли не начини ...) една стая, побой ,изнасилване, дрогиране на сила, заличени лични документи, заплахи за саморазправа с близките им, убити момичета (това са малка част но все пак стигат за едно сравнение).
 След 2 3 години Холивуд ще запознае светът със съдбите на нашите медици станали жертви на някакви заговори и криви сметки. Но дали след толкова а и може много повече поне половината жертви на трафика на хора ще знае някой нещо за тях. България все пак се справи с проблема с медиците нека са живи и здрави и да продължават на пред но проблема с трафика на хора все още си остава не разрешен така ,че нека все пак не си мислим че всичко е свършило и само холивудската продукция ще ни напомня за злото има какво още да се направи.

В този текст не съм искал да омаловажавам всичко направено и което се прави за нашите медици ,нито пак да се отнасям с негативизъм към тях. Просто съм против комерсиялизирането на историята и как една история може би ще я разбере цял свят а друга подобна на тая може би никога няма да стигне до Холивуд ,стига винаги до кратки репортажи по родните телевизии но и това не е малко. И не на последно място успех и здраве на медиците и на хората борещи се с трафика на хора.


Тагове:   Холивуд,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgl
Категория: Други
Прочетен: 120197
Постинги: 103
Коментари: 52
Гласове: 239
Архив