Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2009 10:10 - Българските жени с "фобия" кум младите мъже в леглото
Автор: bgl Категория: Тя и той   
Прочетен: 2271 Коментари: 0 Гласове:
0



Без спорен факт е ,че търсенето на по зрели жени от младите мъже се увеличава дали паралелно на поведението на тинейджърките припадащи по състоятелни и не толкова млади мъже ето ,че дамите на средна възраст са на едно от първите места в бляновете на един млад мъж. От както светът на секса се глобализира излязоха някой истини които внесоха смут и прикрито удоволствие в жените над 28 годишна възраст а именно , че все по млади мъже точат зъби по тях и тайничко се надяват да им "върже". Това че голяма част от мъжете доказващи се като такива с много по млади девойки от тях оказа влияние на този от скоро феномен все по млади мъже да търсят бъдещите си любовници в по големите от тях жени. Тъй като това търсене на по млади жени започна да прекрачва все повече възрастовата граница и вместо мъжете да получават това от което имат нужда пред тях се оказа много грозна действителност а именно това, че едва ли не трябва да задоволяват потребностите си с момиченца които са си все още деца което е отвратително. Ето за това младият мъж започва все по често да осъзнава нуждата от жена а не от непорснали момиченца. Дори и с голямо закъснение нещатата и в България все пак се случват и все по често могат да се срешнат залитнали мъже по не толкова млади от тях жени което си нещо обяснимо. От много от давна извън България връзката на по голяма жена и по млад мъж от давна не е някакъв феномен или табу , а точно обратното ето ,че нещатата започват да придобиват някаква яснота относно бъдещия сексуален подбор на хората. И вместо жената на възраст след 30 години да се смята вече за бита карта то тя става хит. И без спорно след това да е добра домакиня добра майка и съпруга тя се превръща и в добра любовница. За това и все повече риалити формати и телевизонни продукции натъртват вече не само на успелия мъж вече на години ами акцентират и на успялата и не по млако секси бизнес дама на средна възраст.
 Но тук за съжеление нещатата не са чак толкова розови за мъжката част които бленуват да се оставят в опитни ръце и най-после да получат това от което имат нужда защото психиката на българската жена коренно се отличава с тая на дамите от другите държави и докато при тях си е лукс да имат по млади мъже за "играчки" то при българската дама все още е срамнно и под тяхното достойнство. Докато стотици български домакини се възмущаваха на развратните си супрузи коткъщи девойки на възръста на дъщерите си сега пък се възмощават на факта че младежите искат да вкусят и от техния райски полд.
Е угодия няма и докато младите дами винаги могат да разчитат да си намерят палав батко то при младите мъже да си намерят палава кака, това все още в българия е много трудно постижимо. И на фона на целия тоя секс в световен мащаб българската жена е като във фобия спрямо младият мъж кандидат за леглото и. Дали това че немогат така лесно да преудолеят псхиката си или не виждат ползите българките на средна възраст макар и при невжидан до сега интерес все още се страхуват да се насладят на това което правят мъжете от години без никакви лоши или уронващи за тях обстоятелства. Определено тая огормна сексуална ниша между българските мъже и жени трябва да почне да се запълва и дамите на средна възраст да посегнат смело към сексуалните си "играчки" и да вскусят удоволствието от което са на път да се откажат поради грешни схващания. А и фобията към млади мъже да се превърне в сексуално удоволстие защото много по лесно е да превърнеш каменен блок в красива статоя от колкото да се опитваш да реставрираш стари статуи разпадащи се в времето.


Тагове:   мъже,   фобия,   младите,   кум,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgl
Категория: Други
Прочетен: 120183
Постинги: 103
Коментари: 52
Гласове: 239
Архив